06 - 5233 5199 info@burenlawaainu.nl Breehorn 8H 8321 WP Urk

BurenlawaaiNu is ontstaan uit de onderneming dBO-advies BV. dBO-advies BV is een breed georiënteerd adviesbureau welke enerzijds allerlei akoestisch vraagstukken voor particulieren en bedrijven behandeld en anderzijds een adviserende rol heeft bij diverse overheden en omgevingsdiensten. Vanwege de toenemende vraag naar het aspect burenlawaai is er gekozen om deze tak te splitsen vanuit dBO-advies BV naar BurenlawaaiNu.

Paulus de Boer

Paulus de Boer is sinds 2003 actief met diverse akoestische onderzoeken en geluidmetingen. Zijn specialismen zijn o.a. het beheren van geluidzones en allerlei bouwakoestische onderzoeken zoals lucht- en contactgeluid, geluidwering gevels, nagalmmetingen, installatie geluid en burenlawaai. Daarnaast is Paulus altijd een aantal dagen gedetacheerd als akoestische adviseur bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten. Door zijn opleidingen en ruime ervaring voor zowel het bedrijfsleven als voor de overheid is hij steeds in staat om op maat te kunnen adviseren.

06 – 5233 5199
paulus@burenlawaainu.nl

Meindert de Boer

Meindert de Boer is sinds 2018 actief met uitwerking en analyses van burenlawaai. Hij is dagelijks te vinden in het akoestisch laboratorium. Meindert is afgestudeerd in de muziekbranche en wel als Studiotechnicus – Producer. Vanuit deze opleiding is Meindert zeer bekwaam in het direct herkennen en analyseren van allerlei geluiden welke in de analyses zeer goed van toepassing zijn.

06 – 8746 8976
meindert@burenlawaainu.nl